Tájékoztatjuk az "EU legislation on cookies" törvény értelmében, hogy az oldal kizárólag a működéséhez cookie-kat használhat, amely semmi személyes információt nem továbbít! 

Chen Shi Xinyi Hunyuan Tai Ji Quan

"A gyengédség az erőt nemessé csiszolja..."

Mint minden évben, úgy 2021 őszén is indul kezdő csoport. Várjuk a Chen stílusú Taiji Quan, mint egészségmegőrző és harcművészeti rendszer iránt érdeklődők jelentkezését.

 

Helyszín: Éltes Mátyás Általános Iskola 7621 Pécs, Építők útja 9.

Időpont:   Kedd: 18:00 - 20:00 Csütörtök: 18:00 - 20:00

 

Az edzéseket a járványügyi helyzetre figyelemmel hozott aktuális jogszabályi rendelkezéskehez igazítjuk, ezért kérünk minden érdeklődőt és tanulót, hogy az edzések időpontjával és helyszínével kapcsolatos esetleges változásokat honlapunkon kövesse nyomon.

2021 júliusában a PTE - Pollack Mihály Műszaki És Informatikai Kar (Pécs, Boszorkány u. 2.) Boszorkány utca felőli parkolója melletti focipályán tartjuk edzéseinket.  

2021 augusztusában a PTE - Pollack Mihály Műszaki És Informatikai Kar (Pécs, Boszorkány u. 2.) Boszorkány utca felőli parkolója melletti focipályán van lehetőség közös gyakorlása. Ebben a hónapban a hivatalos edzések szünetelnek.

Edzéseinkre várunk minden kedves érdeklődőt!

Amint azt a 264/2021 (V.21.) Korm. rendelet preambuluma is tartalmazza: "szabad a sport a közterületeken, legyen szó akár egyéni, akár pedig csapatsportról". Ezért 2021.05.23-tól várunk minden érdeklődőt edzéseinken.

 

Helyszín: Égervölgyben a tó és Égertető közötti tisztás

Időpont:   kedd, csütörtök 18.00h-tól 19:30h-ig 

 

GPS : 46.088088, 18.178272

Google map

Edzések

 

Tisztelt Érdeklődők!

Amint a járványügyi helyzettel kapcsolatban hozott jogszabályok lehetővé teszik, úgy megkezdjük az edzéseket. Minderről itt a honlapon és a Facebook oldalunkon is tájékoztatást fogunk elhelyezni.

Addig kérjük a megértő türelmet, bízva a mielőbbi személyes találkozásban!

Pécsi Chen stílusú Tai Ji Quan Egyesület

A hatályos jogszabályi rendelkezésekhez igazodva, az edzéseket 2020. november 11-től átmenetileg szüneteltetjük.